Brabant Crew Service

Profiel     Personeelsdiensten     Vacatures     Contact     Disclaimer

Brabant Crew Service is een organisatie die zich specialiseert in het uitzenden en detacheren van technisch personeel voor theaters, congressen, bedrijfsevenementen en showproducties. Wij kiezen er bewust voor om ons te specialiseren in uitsluitend deze markt, waardoor we kleinschalig kunnen blijven werken en altijd op de hoogte zijn van alle verwikkelingen.

Stagehands: Dit zijn de jongens die vaak nieuw, maar zeer gemotiveerd zijn en alle kneepjes van het vak willen leren en die u ondersteunen met b.v. laden en lossen en simpele bouwwerkzaamheden.

Technici 1: Dit zijn ervaren technici, die u kunnen ondersteunen op licht, geluid en decorbouw. Zij zullen u op een professionele manier ondersteunen als zijnde een van uw eigen mensen.

Technici 2: Dit zijn ervaren jongens met een specialiteit zoals: Geluidsmixers, lichtprogrammeurs, riggers, toneelmeesters of trekkenwand operators. Daarnaast leveren wij bijv.: chauffeurs / geluidstechnici. Op uw verzoek vinden wij de meest geschikte mensen voor uw opdracht.
  • Vanaf een persoon vanaf 4 uur tot een complete crew voor uw hele tour.
  • Van schiermonikoog tot Maastricht leveren wij uw crew op lokatie.
  • Wij leveren ook crew voor buitenlandse klussen, hiervoor maken wij graag een passend plan.
  • Gekwalificeerd personeel voor een eerlijke prijs.
(c)2014-2015 Brabant Crew Service BV webdesign Devious